Steffen Rasmussen

 

Tre gange nedrykning og tre gange oprykning. Steffen Rasmussen har været med hver gang. Sammen med resten af truppen glæder han sig til at komme i gang.

AGF har gået stille med dørene, når det er kommet til at snakke om målsætningen for den kommende sæson. Et mål er der dog, fortæller anfører Steffen Rasmussen.

– I første omgang handler det helt klart om overlevelse. Og så må vi se hvad vi ellers kan drive det til. Vi går ind til hver kamp for at gøre en god figur og for at vinde den. Vi er vel vidende om, at vi ikke kan vinde alle de kampe vi stiller op i, men sådan er det. Vi går altid ind for at yde den maksimale præstation og gøre det så godt som muligt, og så må vi se hvad det rækker til, siger Rasmussen til bold.dk.

Han har også noget af opskriften på, hvordan resultaterne skal komme i hus.

– Det der skal til for at få den gode præstation for os, er hårdt arbejde og at vi arbejder for hinanden og at det er holdet der kommer før alt andet. Det er det der skal være mantraet for AGF, slår Steffen Rasmussen fast.

Søndag skal AGF for første gang bevise, at de forstår at arbejde hårdt, når Brøndby kommer på besøg i Ceres Park, søndag. Kampen har kick off 18:00.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here