Morten_Wieghorst_AGF--2

Søndag eftermiddag skal Morten Wieghorst for første gang stå i spidsen for AGF i en Superliga kamp. Det bliver et svært opgør mod Brøndby, men cheftræneren er sikker på, at holdet alligevel vil vise nogle af sine kvaliteter.

Både spillere og træner glæder sig til sæsonpræmieren søndag. Og de kan mærke at det samme gør sig gældende hos klubbens fans. Holdet vil gøre sig ypperste for at få det maksimale ud af hver kamp. I 1. division var AGF oftest mest på bold, men efter oprykningen er det ikke længere en selvfølge. Det betyder, at holdet skal være endnu bedre, når man ikke har bolden.

– Vi skal være et hold, der virkelig går ud for at arbejde vanvittigt hårdt, for vi møder et hold, der vil ende i top 3, mens vi er nyoprykkede. Vi skal arbejde rigtig hårdt for tingene. Jeg er ikke i tvivl om, at vi i perioder vil vise, at vi også godt kan spille, men vi respekterer, at modstanderen er et hold, som også gerne vil have bolden, og som også godt kan spille. Derfor kommer vi også til at arbejde langt hårdere uden bold, end vi skulle gennem sidste sæson. Der er nogle perioder i løbet af kampen i morgen, hvor vi virkelig også skal vise, at vi kan forsvare, siger Morten Wieghorst til AGF.dk

Der er sket store udskiftninger i truppen siden sidste sæson og flere spillere er på vej til klubben. Samtidig skal AGF være bevidste om, at man er oprykker, og stadig skal bygge på. Men selvfølgelig går man stadig efter at vinde.

– Vi skal vide, at det er en lang sæson, og vi skal alle have respekt for, at vi er oprykkere. Vi skal være vidende om, at det er et andet niveau, og vi er stadig en klub og et hold under opbygning. Det skal ikke tages som nogen undskyldning, for vi vil altid gå efter at vinde kampene, gøre det så godt som muligt og hele tiden optimere præstationerne. I sidste sæson forventede folk, at vi vandt alle kampene. Det tror jeg ikke, at der er nogle, der gør i denne sæson, siger Morten Wieghorst.

AGF spiller i morgen søndag d. 19 mod Brøndby på Ceres Park, der er kick off 18:00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here