adrian piscu lopez

AGF tog søndag hul på Superligaen foran 13.437 tilskuere på Ceres Park med en flot sejr over Brøndby. Hjemmeholdet havde flere debutanter i truppen, der alle leverede en flot indsats.

I forsvaret varAdrián “Piscu” López blandt de bedste; nærkampstærk og forudseende.

– Det var en virkelig god kamp for os mod et godt hold. Brøndby er et stort hold i Danmark, så det var dejligt med en sejr. Jeg synes, vi spillede godt, og vi fortjente alle tre point, sagde Adrián “Piscu” López efter kampen.

– Jeg kom til klubben for to uger siden, så jeg er stadig ved at vænne mig til holdet, men jeg er blevet taget godt i mod, så det har været let at falde til. Det vil jeg gerne takke mine holdkammerater for, sagde den glade spanier efter kampen.

Det var dog lige før, han ikke kom i spil, da han i ugens løb kom uheldigt af sted til træning, som flere af klubbens nyindkøb i tidens løb, men en skinne redede debuten. På trods af en flot kamp er Adrián “Piscu” López endda sikker på, han bliver bedre, når han får mere kampform og lærer sine holdkammerater bedre at kende.

– Jeg brækkede hånden i sidste uge, men jeg har fået lov at spille med en skinne, så det går fint. Jeg har ikke spillet et stykke tid, og den første kamp i sæsonen er altid rigtig hård, men jeg er i god form, og jeg bliver bedre i løbet af sæsonen, sagde han efter kampen.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here