Kim Aabech

Kim Aabech var en af sidste sæsons helt store profiler for AGF, og inden sæsonstarten fik han da også lov at overtage Martin Jørgensens trøje med det forpligtende 10-tal på ryggen. Efter kampen fremhævede han de mange debutanter, der alle gjorde det flot i deres første kamp på Ceres Park.

– Alle de nye spillere som vi har fået ind i truppen har Superliga-klasse. Det kan vi se til træning, og vi har fået samlet et rigtig godt og slagkraftigt hold. Hvis vi spiller alle kampe som mod Brøndby, så er vi også enige om, at vi ikke rykker ned, udtaler Kim Aabech til Bold.dk.

Læs også: Staff: Brøndby kommer til at spille i toppen

Inden kampen i går blev det meldt ud fra bestyrelsesformand Lars Fournais, at AGF ikke er færdige med at hente spillere. Og det er noget Kim Aabech er enig i.

– Vi har brug for lidt flere spillere. Vores trup er lille, og vi skal hente flere ind, så vi kan spille 11 mod 11 til træning. Når vi kommer længere hen i sæsonen, så bliver benene også trætte, og så har vi brug for noget bredde, siger Aabech.

Læs også: Fournais: Vi er ikke færdige med at hente spillere

1 KOMMENTAR

  1. Dejligt at se og høre at Kim Aabech tage ansvar både inde på og udenfor banen.

    Han er den rette til at bære trøje nr. 10.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here