Elmar Bjarnason

AGF-spillerne havde glædet sig til premieren, men at det ikke blot skulle blive point, men fuldt hus mod ærkerivalerne fra Brøndby, havde de næppe turdet regne med. Daniel Christensen, der kom til klubben sidste sommer var naturligvis begejstret for sin første Superligakamp i den hvide trøje.

– Det var en fuldstændig fantastisk kulisse. Det var ren og skær verdensklasse. Det her er et stort skridt op for mig, og det var en af grundene til, at jeg kom til klubben, sagde han efter kampen til Jyllands-Posten.

Læs også: Vatsadze: Tak til holdkammeraterne

Elmar Bjarnason, der havde sin officielle AGF-debut, kunne også mærke at det var en helt særlig kulisse.

– Jeg fik gåsehud, da vi var på vej på banen og kunne høre alle fansene synge. Fansene bakkede os op igennem hele kampen, og jeg kan bare sige, at det altså hjælper os.

Men selv om spillerne havde svært ved at få armene ned efter den længe ventede tilbagekomst, var den nye AGF’er bevidst om, at kampen blot var første skridt på en lang vej.

Læs også: Daniel A.: En debut man drømmer om

– Det var kun én kamp, og vi skal fortsat bygge på. Vi skal blive endnu bedre i de næste par kampe. Det bliver en meget tæt liga, og de fleste klubber har forstærket sig markant, afsluttede Bjarnason over for avisen.

Næste opgave for Bjarnason, Christensen og resten holdet er den vigtige udekamp mod Viborg den 27. juli.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here