Mate Vatsadze

Søndagens matchvinder Mate Vatsadze viste i kampen mod Brøndby, at der også er Superligamål i hans støvler. Med to scoringer stemplede Bødlen fra Tiblisi i den grad ind for AGF i sæsonpremieren. Efter kampen havde han dog også roser til andre end sig selv.

– Jeg vil gerne sige tak til mine holdkammerater, vi stoler på hinanden og gør det godt. Selvfølgelig er der fejl, og vi skal arbejde hårdt i fremtiden for at gøre det bedre, men det var en god start, udtalte han til Århus Stiftstidende.

Læs også: Olsen: Wieghorst havde lagt fantastisk taktik

Georgieren kom også ind på den noget kaotiske situation omkring sin kontraktforlængelse. I opstarten har AGF haft et ekstremt travl transfervindue, hvor hele ti spillere har forladt klubben og seks er kommet ind. Derfor måtte Vatsadze vente på at tale kontrakt med klubben, og den situation var han ikke udelt tilfreds med.

– Jeg er meget glad lige nu, for det med kontraktforlængelsen var en misforståelse mellem mig og AGF. Jeg har det godt med klubben, og vi har fået snakket ud om tingene, så er alt er godt igen, og jeg glæder mig over at skulle blive i AGF, sluttede han over for avisen.

Læs også: Wieghorst: Det var heroisk forsvarsspil

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here