adrian piscu lopez

Tipsbladet kårer efter hver runde rundens hold i Superligaen. Efter weekendens kamp har ikke blot en eller to, men hele tre AGF’ere fundet vej til Tipsbladet 11 udvalgte.

Søndagens sæsonpremiere var noget nær perfekt for AGF. Med en 2-1-sejr over Brøndby viste holdet, at de i den grad er tilbage i Superligaen. Hele fire spillere fik debut for AGF, heraf tre fra start.

Og særligt to af debutanterne er sprunget i øjnene hos Tipsbladets journalister. Adrian “Piscu” Lopez leverede en solid debut i det centrale forsvar. Om udvælgelsen skriver de blandt andet:

– “Piscu” var rolig og forudseende, og den tidligere Deportivo La Coruna-spiller ligner en kæmpe gevinst, hvis han holder dette niveau fremadrettet.

Daniel A. Pedersen er ikke ny i Superligaen, men kampen mod Brøndby var den første i den hvide trøje for den tidligere Silkeborg-spiller. Pedersen formåede også at gøre indtryk, og det kaster roser af sig.

– Daniel A. Pedersen leverede en stærk præstation på midtbanen, hvor han var fejebakken foran forsvaret mod Brøndby. Mistede et par bolde, men det fjerner ikke indtrykket af, at han kan blive værdifuld for AGF.

Den sidste AGF-spiller, der spillede sig på rundens hold var, ikke overraskende, Bødlen fra Tiblisi, der med sine to mål viste, at han har niveau til Superligaen. Den flotte præstation får også Tipsbladet til at sætte flotte ord på hans præstation.

– Vatsadzes første mål var smukt, i det han med skulderen i første halvleg tog en lang aflevering ned, inden han køligt sparkede bolden forbi Daniel Agger og Lukas Hradecky. I anden halvleg var han også klinisk, da han med stor præcision scorede til 2-1.

Se Tipsbladets bud på 1. rundes hold her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here