Lars fournais

Lars Fournais, bestyrelsesformand i Aarhus Elite A/S som er firmaet bag AGF, fortæller at resultater og økonomi skal gå hånd i hånd. Gode resultater på banen giver bedre økonomi, men der skal også en god økonomi til at skabe de sportslige resultater.

– Vi kan ikke få en ordentlig økonomi i AGF uden de sportslige resultater. Og derfor bliver vi nødt til at investere, så vi har et sportsligt setup, som kan give os nogle økonomiske resultater. Den balance forsøger vi så at finde med de midler, som vi har, siger Fournais til Børsen.dk

Målet er at få AGF tilbage i toppen af dansk fodbold, men modsat forgængere og tidligere trænere i klubben så har Fournais ikke tænkt sig at sætte dato på, han væbner sig med tålmodighed. Af skade bliver man klog.

– Vi prøver at lade være med at ende der, hvor AGF har været før ved at være overoptimistiske. Nu er vi utrolig realistiske i det nye AGF, og vi lægger stille og roligt mere på. Hvor hurtigt det går, før vi er tilbage i toppen af dansk fodbold, tør jeg ikke sige. Det kan være, at det tager tre år, det kan være, at det tager fem år, det kan være, at det tager mere, siger direktøren.

Lars Fournais har været bestyrelsesformand i AGF siden 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here