jens jønsson 2015

Jens Jønsson spillede endnu en god kamp i det centrale forsvar for AGF, der mandag aften spillede uafgjort i Viborg.

– Det er en kamp, der bølger lidt frem og tilbage. Jeg synes, vi holder bolden godt i gang, men vi skaber ikke så meget. Det gør Viborg heller ikke, med mindre der kommer lidt fra Deblé selv, så 0-0 er et fair resultat, sagde Jens Jønsson efter kampen.

– Vi var kommet for at vinde, og det synes jeg også man kunne se. Med en mand i undertal i tyve minutter, må man tage til takke med et point, og det er isoleret set ok. Vi skal ikke stå og sige, at vi skulle have vundet den her kamp, for vi har vel kun halvanden åbne chancer,  sagde han.

AGF har haft gang i den helt store svingdør i dette transfervindue, hvor ti spillere har forladt klubben og seks er kommet til, og de nye spillere passer godt ind i den måde, Morten Wieghorst vil have sit hold til at spille.

– Vi er kommet længere i vores proces, og vi har fået nogle rigtigt dygtige spillere ind. Elmar Bjarnasson gør vel mere eller mindre, hvad der passer ham til tider, og det giver en tryghed, at man altid har en, man kan spille den til, og det hjælper hele holdet, sagde Jens Jønsson efter kampen.

1 KOMMENTAR

  1. Han var klart MOM i går – synd at han ikke selv kan se at han er ved at udvikle sig til en klassespiller i forsvaret

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here