morten wieghorst 608x401

AGF besøger i aften Viborg FF på Energi Viborg Arena. Wieghorst fastslår, at det bliver en anden kamp end mod Brøndby.

AGF skal spille deres første kamp på udebane i denne sæson, som bliver et opgør mellem to oprykkere. I sidste sæson vandt Viborg to opgør, mens det blev til pointdeling i den sidste kamp. Selvom AGF og Viborg har spillet en del mod hinanden det seneste år, spår Wieghorst ikke en gentagelse af kampene:

– Jeg er ikke sikker på, hvordan Viborg vil angribe den her kamp, selv om vi har mødt hinanden meget i det seneste år. De har fået en ny træner, og hele sidste sæson spillede de 4-4-2, og de startede med at spille med én angriber mod FC Midtjylland, så der må vi bare vente og se. Vi har også fået nye spillere, og spiller selv på en lidt anden måde end i 1. division, så det er ikke bare en gentagelse af kampene fra sidste sæson, siger Wieghorst til stiften.dk.

– Vi er meget bevidste om, at det er en vanskelig kamp, og det er så vigtigt, at vi rent mentalt ikke tror, at fordi vi slår Brøndby, så er alt fryd og gammen, for det bliver en helt anden type kamp, og Viborg vil helt sikkert gøre alt, hvad de kan, i deres første hjemmekamp, udtaler cheftræneren.

Viborg FF-AGF bliver fløjtet i gang klokken 19:00 og vises på TV3 Sport 1.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here