Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF havde overtaget det meste af mandagens kamp i Superligaen mod Viborg, men det blev alligevel en tand for spændende til sidst, hvor Viborg pressede på efter en udvisning til AGF’s spanske forsvarsspiller, Piscu, der fik sit andet gule kort efter en hånd på bolden.

– Piscu siger, han ikke bevæger armen efter bolden, og sådan ser jeg det egentlig også, når jeg ser billederne. Det er umuligt at vurdere undervejs. Han har armen nede langs siden, og jeg ser ikke nogen bevidst handling, men jeg ved ikke om dommeren kan taksere det sådan, at hånden er så langt nede, at han næsten er ishockey målmand, men jeg ser ikke en bevidst handling, sagde Wieghorst efter kampen.

– Det går hurtigt, og han skal tage en beslutning. Det er da ærgerligt, at vi skal spille ti mod elleve i de sidste tyve minutter, men det er sådan fodbold er. Det er anden gang, det er sket her på Viborg Stadion inden for det seneste år, så lad os håbe, vi kan slutte med elleve på banen, næste gang vi spiller her, sagde han.

AGF-træneren var – som kampen forløb – tilfreds med det ene point.

– Vi holder nullet, efter vi fik en mand smidt ud, så vi måtte kæmpe hårdt for det til sidst. Vi havde en enkelt chance i undertal, så vi kunne have stjålet det, men overordnet skal vi være tilfredse med det ene point. Jeg synes, vi spiller en god første halvleg, hvor vi havde mange gode sekvenser på bolden, men vi mangler slutproduktet; målene. Vi manglede den afgørende bold og at sparke lidt mere udefra, sagde Morten Wieghorst, der stadig er ubesejret med AGF i Superligaen.

– Jeg er ikke så meget for at gøre status efter to kampe. Vi har fire point, og vi gør fremskridt, men vi kommer til at gøre større fremskridt, som man forhåbentligt kan se i løbet af foråret, sagde han.

Næste opgave er på Ceres Park mod Randers.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here