Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

AGF har indtil videre hentet et par forstærkninger til de bageste geledder. I de første kampe i sæsonen har Piscu dannet stopperduo med Jens Jønsson. Nu ligner det, at kroaten Josip Elez får sin første kamp fra start.

Adrian “Piscu” Lopez blev nemlig smidt ud i kampen mod Viborg, og derfor afsoner han karantæne i næste rundes kamp mod Randers FC. Det ligner derfor at den anden nyerhvervelse i midterforsvaret, Josip Elez, skal træde til i startopstillingen. Kroaten selv understreger, at han er klar:

– Jeg føler mig klar, og det bliver træningen her i ugen, som kommer til at afgøre, om jeg skal starte inde. Det er trænerens beslutning, og han skal vurdere det dag for dag. Jeg er fit, og selv om jeg ikke har spillet, så har jeg trænet hårdt hele min periode i AGF, siger 21-årige Josip Elez til stiften.dk.

Josip Elez fik debut i seneste kamp mod Viborg FF, da han blev skiftet ind i stedet for Kim Aabech ved Adrian Lopez’ udsvisning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here