jens jønsson 2015

Om et år udløber Jens Jønsson nuværende kontrakt med AGF. Flere klubber viser interesse, men i Aarhus vil man gerne forlænge aftalen.

Jens Jønsson var en vigtigt brik for AGF i sidste sæson, hvor det blev til en række gode præstationer. Præstationer der betød at han blev udtaget til U21 EM for Danmark. Her gjorde han god figur, og det har naturligt nok skabt interesse fra andre klubber.

AGF’s sportschef Jens Andersson bekræfter, at der har været interesse for Jønsson, men at der ikke er kommet konkrete henvendelser. Han ønsker ikke at kommentere yderligere, så længe der ikke er noget konkret, og fortæller at klubben gerne vil beholde Jens Jønsson.

– Det ville jo være mærkeligt, hvis vi ikke var interesseret i at forlænge hans aftale. Men vi er to parter, som skal diskutere det, og hvad vi diskuterer og ender med at komme frem til, vil jeg i første omgang holde mellem os, siger sportschef Jens Andersson til bold.dk

Sportschefen roser både Jens Jønsson præstationer på midtbane og i forsvaret. Et emne som der er blevet  skrevet om af flere omgange i medierne. Ligesom det også har været et debatemne blandt AGF’s fans. I den seneste udgave af AGFFAN.FM  bliver diskussionen også vendt – Lyt her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here