Elmar Bjarnason

 

Elmar Bjarnason skiftede før denne sæson Randers ud med AGF. Netop islændningens tidligere klub er modstanderen i søndagens kamp. Et opgør AGF’s nye profil ser frem til.

Christian Keller, Jonas Borring og Nicolai Brock-Madsen. I sidste sæson var de blandt Elmar Bjarnasons holdkammerater, men som følge af sommerens skifte er de modstandere, når Bjarnason og AGF søndag tager i mod Randers FC.

– Det er selvfølgelig specielt at spille mod sin gamle klub. Jeg har faktisk ikke prøvet det før, men jeg går ud fra, at Randers’ fans nok vil buhe lidt af mig. Det er jeg forberedt på, og når jeg er på banen, tænker jeg ikke så meget over det. Nu er jeg i AGF – og det eneste, jeg tænker på, er at give alt for AGF, siger Bjarnason til AGF.dk

Han forudser en svær opgave i søndagens kamp.

– Randers’ hold er meget godt sammenspillet. De fleste af dem har spillet sammen i lang tid og kender hinanden meget godt. Det er et hold, der står godt på banen og giver ikke mange chancer væk. De er også blevet bedre med bolden, så jeg synes, det er et meget stærkt hold.  Derfor skal vi også ramme vores topniveau, hvis vi skal slå dem, siger Bjarnason, der tror på, at AGF kan skabe et resultat.

Islænding har fået fuld spilletid i sine to første kampe for AGF.

AGF – Randers FC har kick off søndag 13:30.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here