michaelzacho

AGF’s unge Michael Zacho er udtaget til U20 landsholdet, som under en samling i midten af august skal møde Liverpools U21 mandskab. 

Middelfart danner rammen når det danske U20 landshold fra 10. til 13. august mødes til træningssamling. Michael Zacho er i truppen som er udtaget af landstræner Henrik Clausen, der på trods af at kampen ligger udenfor landsholdstermin har fået stort set de spillere, som han ville have, med. Zacho har fem ungdomslandskampe på sit CV indtil videre.

Under samlingen skal Danmark og Zacho i kamp mod Liverpools U21-hold, der i den seneste sæson blev nummer to i den engelske U21 liga. Skulle man have lyst til at se kampen, så bliver den spillet 13. august på Middelfart Stadion med kampstart kl. 18.45. Billetprisen er 50 kroner for voksne og 25 for børn/unge under 18 år.

Michael Zacho fik debut for AGF, da han i sidste sæson blev skiftet ind i sæsonens næstsidste kamp, hvor modstanderen var Lyngby. Zacho spiller for AGF’s U19 hvor han, fordi han er for gammel, sidder på en af to dispensationspladser, den anden plads har Malthe Dahle Overgaard.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here