Daniel Christensen

Daniel Christensen har været fast mand på venstreback siden sit skifte til AGF for et års tid siden. Den vævre offensive back har det fint med og ser intet problem i, at der ikke er umiddelbar konkurrence til ham.

Daniel Christensen, som kom fra SønderjyskE på en fri transfer, er opmærksom på at gøre en god indsats i træning såvel kamp på trods af den manglende konkurrence på backposititionen:

– Det er da lidt mærkeligt, for det er efterhånden mange år siden, jeg har haft nogen at konkurrere med. I Sønderjyske var jeg også den eneste venstre back i truppen, men jeg forsøger altid at gøre det så godt jeg kan til træning og kamp, og jeg er sikker på, at hvis Morten (Wieghorst, red.) ikke føler, at jeg gør det godt nok, så finder han et alternativ til at udfylde pladsen. Det er ikke raketvidenskab, siger Daniel Christensen til stiften.dk.

Backen er opmærksom på at han skal flytte sig og går professionelt ind til hver træning – også selvom der ikke er et oplagt alternativ til pladsen:

– Selvfølgelig kan man godt ønske en at sparre med på pladsen, men så længe jeg går ind til hver træning for at blive bedre, og jeg føler jeg rykker mig, så behøver jeg ikke have en til at puste mig i nakken for konkurrencens skyld. Jeg skal stadig flytte mig, selv om der ikke er nogen som står og banker på, siger Christensen.

26-årige DC, som han kaldes, har spillet 38 kampe for AGF – alle 38 fra start og i træk i øvrigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here