kim-aabech

 

Kim Aabech var om nogen manden i skysovs, da han med to scoringer spillede en vigtig brik i 3-2 sejren over Randers.

Kim Aabech var klar i mælet, da han efter kampen skulle sætte ord på 1. halvleg, hvor AGF var kommet bagud 0-2.

– Vi spiller af helvedes til til første halvleg, det er meget nemt at sætte ord på det.

AGF vi dog vendt kampen.

 

-Vi kommer stærkt ud til anden halvleg. Jeg synes vi viser god gejst. Det hjælper os, at vi får et billigt straffespark, Stephan (Petersen red.) kaster sig, men det er også en del af spillet nogle gange, dommeren kan måske ikke lige se det, og vi får et billigt straffespark. Vi kommer hurtigt på 2-2 og jeg synes vi viser god format, og får god gejst fra fansene. Det her er et eksempel på, at vi står sammen. Der ikke nogen der skælder hinanden ud, vi er frustrerede, men vi tager skeen i den anden hånd og vinder 3-2, sagde Aabech efter kampen.

Straffesparket valgte han på kølig vis at placere midt i målet, på et tidspunkt hvor holdet vel at mærke var nede 0-2.

– Det er et psykologisk spil når der er straffe, jeg har alt at tabe og intet at vinde, keeperen har alt at vinde og intet at tabe. Redder han den ikke er der ingen der bebrejder ham. Han tænker sikkert bare at redder han den så vinder de også og vil derfor gøre alt for at gå ud til en af siderne. Han tror ikke jeg tipper den, når vi er bagud 0-2, så skal man være meget arrogant for at gøre det… uden at sige jeg er, griner Aabech, der sammen med resten af holdkammerater, skal til at se frem mod næste opgave, hvor OB venter.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here