Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Fra sidelinjen kunne Morten Wieghorst se sine tropper vinde 3-2 over Randers, efter at have været nede med 0-2 ved pausen.

Første halveg mod Randers var alt andet en succesfuld for AGF, Viktor Lundberg og Joans Borring havde sørget for en Randers føring på 0-2.

– Der er flere ting, men Randers er klart det bedste hold. Vi spiller meget foran dem, og det er få gange, vi formår at slå bolden ned bag deres bagkæde og true dem. Det er det der skete ved vores første mål ved det første mål, hvor Stephan(Petersen red.) løber ind bag ved og vi får slået bolden dybt. På den måde havde de det for nemt, vi fik ikke truet dem nok. Man skal huske dybden i spillet og spille bolden på de rigtige tidspunkter, det gjorde vi ikke i første halvleg, men det blev bedre efter pausen, sagde Wieghorst efter kampen.

Han understregede at han ikke var skuffet over sine spillere i pausen for det får spillerene ikke noget ud af. Det kan der være noget om. Først scorede Kim Aabech på straffespark, siden udlignede han, inden han tegnede sig for assisten til Stephan Petersens vindermål. I anden halvleg blev af hjulpet på vej af to direkte røde kort til Randers, ligesom straffesparkskendelsen var tvivlsom.

– I pausen snakkede vi om at vi skulle angribe fornuftigt, og ikke gøre det med hovedet under armen. De er tæt på at komme på 0-3 i starten af anden halvleg, men udover det, så synes jeg, at spillerne gør det rigtig godt efter pausen. Det er rigtigt, at der er nogle ting, der gør det hele en smule nemmere, men det at komme tilbage fra 0-2, det er en vigtigt erfaring for os at have gjort, det er imponerende, sagde cheftræneren, der ikke ville kommentere på de tvivlsomme kendelser, da han ikke havde fået lejlighed til at se gengivelserne.

Selvom det blev til et flot comeback, så holder Wieghorst benene på jorden.

– Pointene kan ingen tage fra os, og sejren kan ingen tage fra os. Men vi skal også lære fra kampen i dag, for det kunne godt være gået anderledes.

AGF’s næste kamp er fredag mod OB

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here