Samlet for Aarhus Fans

Tekniske problemer nogle billetscannere betød,at det ikke var det rigtig tilskuertal, som stadionspeakeren præsenterede for de fremmødte på Ceres Park, da AGF søndag spillede mod Randers.

9.543, sådan lød opgørelse af tilskuertallet søndag eftermiddag, hvilket fik flere rundt omkring på stadion til at løfte et øjenbryn, da der så ud til at være mange flere. Desuden meldte AGF om over 10.000 tilskuere inden opgøret. Nu er der kommet en forklaring. De viser sig at der var problemer med flere billetscannere, efter en fintælling har det rigtige tilskuertal vist sig at være 10.532.

– På grund af et IT-nedbrud kom data fra flere scannere ikke med, da tilskuertallet i pausen af kampen blev gjort op. Det er naturligvis beklageligt, at det tal, vi i første omgang melder ud, ikke er retvisende, og vi vil fremadrettet iværksætte forskellige foranstaltninger, der skal forhindre en gentagelse, siger adm. direktør Jacob Nielsen til AGF.dk

Der var i forbindelse med kampen også problemer med at få scannet billetter på mobilen, Jacob Nielsen lover at der bliver kigget på sagen, så processen kan blive så effektiv som muligt. Han anbefaler dog at man printer sin billet, da det stadig er den hurtigste løsning.

Skulle det være gået nogens næse forbi, så vandt AGF 3-2 over Randers. Læs også: Stephan Petersen fuldendte comeback i dramatisk opgør.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here