Aron Johannsson

Det er endnu uvist, om AGF vil modtage penge for en videresalgsklausul, hvis Aron Jóhannsson skifter til tysk fodbold, men noget kunne tyde på, at de vil.

Ifølge flere medier er den tidligere AGF-profil Aron Jóhannsson på vej fra hollandske AZ Alkmaar til den tyske storklub Werder Bremen. Prisen lyder ifølge den tyske sportsavis Bild på underkanten 5 millioner euro, altså i omegnen af 35 millioner kr.

Mange AGF-tilhængere gør sig derfor spekulationer om, hvorvidt den transfer mon kan kaste penge af til AGF, hvor islændingen spillede fra 2010 til 2013.

Sportschef i AGF Jens T. Andersson er dog ikke særlig meddelsom, hvad det angår, da skiftet ikke er en realitet, og han vil respektere den aftale, der er skrevet mellem klubberne.

– Aron Johansson er ikke solgt endnu, så det forbliver spekulationer. Hvis det bliver til noget sender vi det ud i en pressemeddelelse, men det er ikke noget jeg kan kommentere på lige nu. Det er af respekt for den aftale som er skrevet mellem klubberne.

Så der er en klausul?

– Det sagde jeg ikke, siger sportschefen med et grin.

Læs også: AGF-sportschef: Vi vil hente en eller to mere

Tirsdag eftermiddag lyder det dog fra flere sider, at aftalen er meget tæt på at være i hus, så mon ikke AGF snart melder noget officielt ud.

Under alle omstændigheder skal de klubber, en spiller har repræsenteret indtil sit 23. leveår have kompensation for at have uddannet spilleren. Jóhannsson, der er født i 1990, spillede for AGF fra han var 19 til 22 år gammel, og dermed er der med stor sandsynlighed penge på vej til klubkassen på Fredensvang.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here