AGF (diverse)

AGF’s reservehold spillede her til eftermiddag deres første kamp i Reserveligaen, modstanderen var Hobro.

Før kampe meldte AGF ud at de startende elleve, hvoraf størstedelen er inde omkring førsteholdet, ville komme til at spille de meste af kampen. Dog var det planlagt, at Jacob Torp i pausen skulle afløses af Frans Dhia Putros,  der forsat holder formen vedlige i AGF.

Første halvleg endte uden mål, men med chancer til begge sider, blandt andet kom der et par gode forsøg fra Morten Nordstrand. I anden halvleg var det igen lige ved og næsten for Nordstrand, ligesom også Ahmed Yasin var tæt på. AGF endte da også med at komme foran 0-1 dog på et selvmål. Hobro kom tilbage i kampen og fik udlignet inden Mayron George sparkede værterne på 2-1, der blev kampens resultat.

 

AGF’s startopstilling:

Lukas Fernandes

Oskar Buur – Alexander Juel Andersen – Piscu – Jacob Torp(ud 46′)

Malthe Overgaard – Davit Skhirtladze

Ahmed Yasin – Morten Nordstrand – Jeppe Kjær 

Jesper Lange

Bænk: Frans Dhias Putros(Ind 46′), Asger Hausted, Jacob Hansen og Lucas Jackson Møller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here