jens jønsson 2015

 

Jens Jønsson, der har spillet i det centrale forsvar i de fire første kampe i sæsonen, var blevet flyttet op på midtbanen, da AGF lørdag eftermiddag tabte 2-3 til AaB.

– Jeg synes, vi viser rigtig god moral. Vi investerer meget i forhold til målet og kunne ret beset have scoret et eller to mere. Når alt kommer til alt, kan vi takke os selv for nederlaget. Men jeg vil faktisk sige, at vi leverer en god præstation, sagde Jønsson kort efter kampen var fløjtet af.

Sidst AGF spillede på Ceres Park, mod Randers, blev det en hektisk affære, hvor AGF til sidst kunne trække sig tilbage med sejren. I dag var det så AGF, der tabte.

– Der var lidt andre forhold tilstede i den kamp (mod Randers). Men det er klart, vi er foran 1-0, så kommer de på 1-1, men vi føler, at vi har styr på det, og så taber vi alligevel, det kan da mærkes. Men der er også meget positivt at tage med herfra, sagde Jens Jønsson, der følte, han leverede en god indsats på den centrale midtbane.

Fansene fik også et par rosende ord med på vejen.

– De er med os, også selvom vi lukker to mål ind, og man skulle tro, at kampen var afgjort. De er der, når vi laver gode ting, det giver os noget inde på banen. Det er rart at vide, de er der, og så er det med at give noget igen, og det synes jeg også, at vi gør, sagde Jønsson.

Jens Jønsson og AGF skal i aktion igen når de søndag d. 23. august møder FCK i Parken.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here