AGFAab

Regnen faldt tungt over Ceres Park da AGF lørdag eftermiddag tabte til AaB og dermed led nederlag for første gang i sæsonen.

AGF var for anden kamp i træk tæt på at få en forfærdlig start. Allerede i det første minut havde AaB et skud som snittede ydersiden af stolpen. AGF ville dog også være med og minuttet efter var det Danny Olsen som fik chancen efter en kontra.

Efter 12 minutter fik AGF hjørnespark, ubesværet satte Josip Elez panden på og bragte AGF foran 1-0. Indtil scoringen var AGF mest på bolden, men herefter kom AaB bedre med i kampen.

Efter 27 minutter sendte AaB et fladt indlæg i feltet, som Lukas Spalvis fik prikket til, Steffen Rasmussen kunne ikke holde på bolden og så sendte Spalvis udligningen i nettet.

Målet gav AaB blod på tanden. Tre minutter efter fik de en gigantchancen, men AaB spilleren der skulle sende bolden i kassen gled i det våde græs.

AGF kom bedre med mod halvlegens slutning, sad på det meste og kom frem til en pæn portion afslutninger. Daniel Christensen fik en god chance, da han forsøgte at vippe bolden over målmanden, som kun lige fik hånden på. Jesper Lange fik et godt løb mod mål med to AaB’ere lige i hælene, men forsørget blev dog afværget. Dermed kunne de to hold, der skiftedes til at dominere, gå til pausen med 1-1.

Fem minutter inde i anden halvleg  fik AaB frispark midt på AGF’s banehalvdel. Bolden blev sendt ind i feltet, hvor en AaB-spiller med hovedet lagde bolden af til Lukas Spalvis som sparkede holdet fra Aalborg på 1-2.

Kim Aabech var tæt på sende AGF tilbage i kampen efter 56 minutter. Stephan Petersen kom til baglinjen og lagde bolden skråt bagud til Aabech, men hans forsøg blev sendt til hjørne. I stedet kunne Rasmus Jönsson bringe AaB på 1-3 fem minutter efter.

I minutter efter kom AGF frem til et par lige-ved-og-næsten-chancer, mens AaB tog tingene lidt mere roligt. Stephan Petersen fik et skud pareret til hjørnespark, mens Ahmed Yasin sendte et forsøg afsted, som endte i nettaget.

AaB lurede på kontra i kampens sidste minutter, hvor AGF satsede offensivt, ved blandt at udskifte Piscu og erstatte ham med Davit Skhirtladze, der kom ind til sin kamp nummer 50 i den hvide trøje.

Ahmed Yasin bragte håbet tilbage da han med tre minutter tilbage af kampen, med et skud fra kanten af feltet, reducerede til 2-3. AGF havde et par chancer af de store i overtiden, men kampen endte 2-3.

AGF’s næste opgave er søndag d. 23. august på FCK i Telia Parken.

Kampfakta

Resultat: 2-3 (1-1)

Mål:

1-0: 12′ Josip Elez

1-1: 27′ Lukas Spalvis

1-2: 51′ Lukas Spalvis

1-3: 61′ Rasmus Jönsson

2-3: 87′  Ahmed Yasin

AGF’s startsopstilling: Steffen Rasmussen – Dino Mikanovic, Piscu(Skhirtladze 79′), Josip Elez, Daniel Christensen – Jens Jønsson, Danny Olsen – Kim Aabech – Stephan Petersen, Jesper Lange(Yasin 71′), Elmar Bjarnason(Nordstrand 71′).

AaB’s startopstilling: Larsen, Dalsgaard, Petersen, Blåbjerg, Kristensen, Thomsen, Augustinussen(Børsting 19′), Risgård(Bruhn), Enevoldsen, Jönsson, Spalvis.

Advarsler:

AaB: Thomas Enevoldsen(4′),

AGF: Adrian Lopez(72′), Daniel Christensen (86′)

Tilskuertal: 10.114.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here