flemmingp

 

Flemming Povlsen, der i sidste sæson var angrebstræner for førsteholdet, skal nu være angrebstræner i talentafdeligen.

Flemming Povlsen trådte ud af trænerteamet for førsteholdet, hvor han i sidste sæson var angrebstræner, da han ønskede at forsætte som ekspertkommentator på Viasat. Han havde dog et ønske om forsat at bevare sin kontakt til fodboldverdenen. Nu skal han være angrebstræner i talentafdelingen i stedet.

– Det gælder for AGF som for alle andre klubber at prøve at skabe noget nedefra, der kan komme ind og være en del af førsteholdstruppen. Vi skal gerne have nogle offensive talenter til at slå igennem, og det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Flemming Povlsen til AGF.dk.

Læs også: Jønsson: Gult ville ikke klæde mig

AGF-helten havde i sin tid som angrebstræner på førsteholdet stort fokus på det mentale, hvilket var med til at sætte sidste sæsons topscorer Mate Vatsadze i gang. Det er også et fokus han vil videreføre i talentarbejdet.

– Der er selvfølgelig både nogle taktiske og tekniske ting, men jeg lægger også stor vægt på spillernes mentalitet, som jeg gerne vil være med til at hærde. Jeg har set mange spillere komme op og bruge alt for lang tid på at komme ind i den kultur, der hersker i en førsteholdstrup. Hvis man kan hjælpe spillerne med at give dem nogle af de redskaber, de skal bruge for at klare sig, når de kommer op som senior, så er de kommet godt af sted.

Lyt til AGFFAN.FM #53

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here