jens jønsson 2015

Jens Jønsson slår i dag fast, at han ikke skal til Brøndby. Rygterne gik ellers lystigt i går, men AGF’s defensive brik har andre planer.

I går skrev BT, at AGF-profilen Jens Jønsson efter sigende skulle være på blokken som muligt emne hos Brøndby IF. I dag maner Jønsson så dette rygte i jorden. Hvis et skifte skulle komme på tale, bliver det til udlandet.

Læs også: Flemming Povlsen tilbage i AGF

– Jeg er i en gunstig situation med et år tilbage af min kontrakt, og jeg vil gerne tage det næste skridt i min karriere, men det bliver altså ikke til Brøndby. Jeg håber på, at jeg kan komme til en udenlandsk klub. Jeg har ikke et ønske om at komme til en specifikt liga, men jeg vil i stedet gå efter bedste samlede pakke i forhold til min udvikling, økonomi og fremtidensudsigter, siger Jens Jønsson til Bold.dk og fortsætter:

– Jeg tror heller ikke, at gult ville klæde mig særlig godt, og det er vel den værste klub, man kan skifte til som AGF’er. Jeg kan ikke forestille mig selv spille i Brøndby.

På AGFFAN.dk er vi helt enige med Jens Jønsson; det klæder ham at spille i hvidt!

Lyt til AGFFAN.FM #53

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here