Foto:Mark Graham
Foto: Mark Graham

I næste uge går Superligaen på pause for at gøre plads til landskampe over hele kloden. AGF har denne gang fire spillere med på fire forskellige landshold, dog ingen danskere.

Islandske Elmar Bjarnason er udtaget til EM-kvalifikationskampene mod Holland og Kazakhstan henholdsvis den 3. og 6. september.

Mate Vatsadze skal sammen med det georgiske landshold se, om de kan slå Skotland den 4. september og Irland tre dage senere.

For Dino Mikanovic venter U21 EM-kvalifikationskampe, hvor det kroatiske U21-landshold skal op imod Georgien den 3. og Estland den 7. september.

Læs også: Nordstrands saksesparksmål på fornem liste

Sidst men ikke mindst skal den irakiske Ronaldo Ahmed Yasin, der spillede sin første AGF-kamp fra start i weekenden, spille to VM-kvalifikationskampe mod de eksotiske modstandere Taiwan og Thailand. Første kamp spilles den 3. og den anden spilles den 8. september.

Alle fire ønskes held og lykke med deres landsholdsopgaver, og samtidig vil vi krydse fingre for at alle vender tilbage uden skader, men med flotte præstationer og resultater i bagagen.

Læs også: Yasin: Målet betyder ikke så meget nu

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here