Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

The Guardian laver hver uge en liste over ugens bedste mål,  ‘The best goals of the week’. I denne uge har listen et dansk islæt.

Søndag aften fik AGF et point med hjem fra kampen mod FCK.  Morten Nordstrand blev det helt store samtaleemne i Danmark, da han scorede på saksespark til resultatet 2-2 kort før tid. Men også uden for landegrænserne har man lagt mærke til målet.

Læs også: Nordstrand: Det var den eneste måde jeg kunne afslutte på

Således er den akrobatiske afslutning med på det britiske medie  The Guardians liste over de bedste mål i ugens løb i international fodbold. På listen er AGF’s angriber i selskab med blandt andet Suarez, Quaresma og Jovetic.

Se Nordstrands og de andre mål på listen her.

Hvad synes I, er Nordstrands mål det bedste?

Læs også: AGF-anfører: Vi har stor ære af kampen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here