Daniel A. PedersenDaniel A. Pedersen melder, at han er klar til at komme i aktion igen, efter at have været ude for i de seneste to kampe, på grund af en skade i baglåret.

AGF har måttet undværer den centrale midtbanespiller Daniel A. Pedersen i holdets to forrige kampe, der har budt på nederlag til AaB og uafgjort mod FCK.

Men nu er der gode nyheder.

Ved onsdagens træning var Pedersen med igen, og mærkede hverken noget til skaden før eller efter træningen. Han har holdt sig i form med cykling og boksning og føler desuden et boldkontrollen er intakt.

– Jeg er klar til kamp på fredag, og det har jeg også sagt til trænerne. Det er klart, at jeg ikke har trænet så meget med på det seneste, men nu må vi se, hvad Morten Wieghorst vælger. Jeg føler mig fit, og jeg er også klar til at starte inde, hvis der er brug for mig, siger Daniel A. Pedersen, til bold.dk

Pedersen fik fuld spilletid i sæsonens første fire kampe, i sit fravær er han på den centrale midtbane blevet afløst af Jens Jønsson og Elmar Bjarnason.

AGF spiller fredag aften mod Esbjerg FB på Ceres Park 18:00.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here