Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Her til aften på transfervinduets sidste dag meddeler AGF i en pressemeddelelse, at klubben lejer den unge offensivspiller Emil Nielsen i norske Rosenborg.

– Med tilgangen af Emil får vi endnu et stærkt kort til vores offensiv. Emil kan dække alle pladser i forreste linje og har gennem flere sæsoner vist, at han kender vejen til målet og også kan lægge op til scoringer. Hans kompetencer passer godt til vores hold, og han byder ind med nogle færdigheder, der vil skærpe konkurrencen om de forreste pladser, siger AGF’s sportschef Jens Andersson.

Følg AGF’s transfervindue her

Emil Nielsen ser frem til at komme til AGF, hvor Morten Wieghorsts spillestil var et af de elementer, der fik ham til at søge mod Aarhus.

– Jeg er sindssygt glad for at have skrevet under på en lejeaftale med AGF. De gange, jeg har spillet i Aarhus, har jeg været meget imponeret over fansene, hjemmebanen og hele stemningen. Morten Wieghorst er samtidig en dygtig træner, som jeg kan udvikle mig godt under, så jeg er ovenud glad for at få denne mulighed, siger Emil Nielsen, der også føler, at han passer godt ind på holdet.

Læs også: Zenit-spiller til AGF

– Jeg har set flere af AGF’s kampe i Superligaen – senest mod Esbjerg – og jeg synes, at jeg passer godt ind på kanten. AGF har flere spillere – blandt andre Kim Aabech – der kan se løbene og spille dybt, så jeg kan udnytte min fart og aggressive løb, siger Emil Nielsen, der udover de mange mål på klubplan også har givet prøver på sin målnæse i landsholdssammenhæng, hvor han står noteret for tre U19-landskampe og tre scoringer.

21-årige Emil Nielsen blev sidste år solgt fra FC Roskilde til Rosenborg. I sin tid i Roskilde vakte han opsigt med hele 30 scoringer i 34 kampe, da klubben rykkede op i 1. division.

Nielsen blev for 11 dage siden opereret for lyskebrok og er stadig under genoptræning, men han forventer snart at være tilbage i fulde omdrejninger igen. Første arbejdsdag bliver tirsdag kl. 10.30 på Fredensvang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here