Logo (diverse)

Den russiske klub Zenit Skt. Petersborg skriver på sin hjemmeside, at man er blevet enig med AGF om venstre backen Dzhamaldin Khodzhaniyazov.

Her til aften har der været overordentligt travlt på Jens Anderssons kontor. Blot en lille time efter offentliggørelsen af lejeaftalen, der sender Emil Nielsen til Aarhus, præsenterer AGF endnu en tilgang. Det drejer sig om den russiske U21-landsholdsspiller Dzhamaldin Khodzhaniyazov.

Læs også: AGF lejer endnu en offensiv forstærkning

Den 19-årige russer med navnet, der nok skal give TV-kommentatorerne og stadionspeakerne grå hår, har optrådt på flere ungdomslandshold. Den defensive gardering, der skal give Daniel Christensen konkurrence har spillet to førsteholdskampe for Zenit.

– Jeg har gennem længere tid haft Dzhamaldin på min liste og blandt andet set ham for det russiske U19- og U21-landshold. Det er en spiller, som større klubber end AGF har vist interesse for, men jeg er glad for, at han i sidste ende besluttede at skifte til AGF. Han er en spillende og hurtig forsvarsspiller, der har en god venstrefod. Han har mest været brugt i midterforsvaret, men han kan også spille venstre back. Det er en spiller, der har et stort udviklingspotentiale, men som også her og nu har kvaliteterne til at spille med om en startplads, siger AGF’s sportschef Jens Andersson, der har stor tiltro til, at Dzhamaldin trods sin unge alder hurtigt vil finde sig til rette i de nye omgivelser.

– Det er naturligvis en stor omvæltning for ham, men han er moden af sin alder, og jeg er overbevist om, at han hurtigt vil falde til i AGF og Aarhus og blive en gevinst for klubben.

Følg AGF’s transfervindue her 

Kontrakten med Khodzhaniyazov løber tre år. Desuden har Zenit forkøbsret på den unge spiller de næste to år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here