Jeppe Kjær

Jeppe Kjær fik blot et år i AGF. Klubben valgte sent inden transfervinduets lukning i går at ophæve kontrakten med den hurtige frontløber, hvis vej til spilletid syntes uoverskuelig lang.

Angriberen har aldrig for alvor bidt sig fast på AGF-holdet, og som naturlig konsekvens ovenpå nyerhvervelserne Alexander Gavric og Emil Nielsen er parterne altså blevet enige om at gå hver til sit et år før kontraktudløb. Jeppe Kjær er derfor fri på markedet – og kan hentes udenfor transfervinduet på en fri transfer.

Læs også: AGF lejer endnu en offensiv forstærkning

– Jeppe har leveret en yderst professionel indsats i AGF, men med vores seneste tilgange i offensiven er vejen til spilletid blevet endnu længere, og derfor er vi i fællesskab nået frem til at ophæve samarbejdet. På AGF’s vegne vil jeg gerne ønske ham held og lykke med de nye udfordringer, han kaster sig over, siger sportschef Jens Andersson til AGF.dk.

Jeppe Kjær nåede i alt 17 kampe for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here