Stephan-Petersen-660x280
Stephan Petersen var flyvende, da AGF onsdag slog Kjellerups danmarksseriehold ud af pokalen. Den hurtige fløjspiller kom på tavlen allerede fem minutter inde i kampen og endte med at lave et hattrick.

Det var tydeligt, at AGF var overlegne på trods af en del afbud på grund af landsholdsudtagelser, og der blev spilletid til en række spillere, der har befundet sig i periferien af holdet den seneste tid.

Jesper Lange tankede selvtillid med to mål, og Davit Skhirtladze kom også på måltavlen. Malthe Overgaard, der i sommerpausen blev rykket op i førsteholdstruppen på en ungdomskontrakt, kom også på tavlen med sit første mål for AGF.

Fakta:
Kjellerup – AGF 1-8 (0-4)
0-1 Petersen ‘5
0-2 Lange ‘6
0-3 Petersen ’17
0-4 Christensen ’45
0-5 Petersen ’48
1-6 Skhirtladze ’64
1-7 Lange ’75
1-8 Overgaard ’90

Startopstilling:

Fernandes

Buur – Piscu – Elez – DC

Danny O – Daniel A

Stephan P – Nordstrand – Skhirtladze

Lange

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here