Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Med kontrakt udløb om blot under fire måneder er det nu Davit Skhirtladze skal bevise, hvad han er lavet af, hvis han har forhåbninger om at fortsætte i AGF efter vinterpausen.

Davit Skhirtladze har ikke fået mange minutter i sæsonens første kampe. I alt 33 minutter i fem indhop. Dertil har han også fået spilletid i DBU Pokalen og på reserveholdet. Men med en kontrakt, der udløber ved årsskiftet, er det ved at være sidste udkald for den 22-årige georgier, som har været i AGF siden 2011.

– På banen har jeg haft det lidt svært. Jeg har været i AGF, siden jeg var 17 år, så det er fem år, jeg har været her. Hvis AGF er villig til at gøre endnu et forsøg, vil jeg gerne høre fra dem. Men jeg tænker ikke på det endnu. Min førsteprioritet er at spille kampe. De seneste to år har været op og ned. Der er ikke noget, der har været specielt godt. Jeg har brug for at spille kampe, så jeg kan bevise, at jeg er en værdifuld spiller, siger Davit Skhirtladze til Jyllands-Posten.

Vejen til spilletid er ikke blevet kortere efter Kim Aabechs indtræden i truppen sidste sommer. Publikumsfavoritten huserer nemlig på Skhirtladzes foretrukne position som 10’er, og Aabech har ikke efterladt megen tvivl om, hvem der spiller den plads bedst.

– Karrieremæssigt har det været lidt skuffende i AGF med for mange udsving. Men jeg holder hovedet højt og prøver at være positiv. Livet uden for banen er fantastisk. Jeg har dejlige holdkammerater, og jeg har gode venner uden for fodboldmiljøet. På den måde er det fint at være i Aarhus og AGF, slutter georgieren.

Næste mulighed for spilletid til Davit Skhirtladze er i udekampen mod Superligaens bundprop Hobro i morgen. Kampen fløjtes op kl. 18.00 og vises på TV3 Sport 1.

Læs også: Optakt: Hobro vs. AGF

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here