HIKAGF

AGF tabte i går 2-1 til Hobro, men nederlaget kan meget vel ende med at blive til en skrivebordssejr på 3-0 i stedet for.

Hobro erkender, at de i gårsdagens kamp gjorde brug af en ulovlig spiller.

Venstre backen, Adama Tamboura, der spillede hele kampen, havde ikke fået sit spillercertifikat på plads. En procedurefejl gjorde, at spillercertifikatet ikke var blevet overført fra Tambouras gamle klub Randers. Det kan nu komme til at koste Hobro dyrt:

– Det er en meget beklagelig procedurefejl, der ikke må ske. På klubbens vegne skal jeg beklage over for vores trænere, spillere, sponsorer og fans. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at stramme op på procedurerne, således at dette ikke vil kunne ske igen, siger formand Steen Juulsgaard i en pressemeddelelse.

Hobro IK har sendt en redegørelse til DBU’s disciplinærudvalg, der behandler sagen i øjeblikket.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here