Mate Vatsadze

Sjette Superligakamp i træk uden sejr var resultatet, da AGF fredag aften tabte til SøndejyskE på et mål kort før tid.

AGF havde mest boldbesiddelse i kampens indledning/i kampen generelt. I de første tyve minutter blev de 6.734 antal tilskuere ikke forkælet med ret mange chancer, det var mest løst krudt holdene skød med. Den første store chance faldt til SønderjyskE. Daniel Christensen var hårdt presset og forsøgte med brystkassen at lægge bolden tilbage til Steffen Rasmussen, men der stod en sønderjyde, der ikke kunne for et ordentlig træf på bolden.

Efter 25 minutter fik SønderjyskE hjørnespark, efter et par hovedstødsaktioner blev bolden headet i retning af den tidligere Superliga topscorer Thomas Dalgaard som kvitterede med en scoring. Det åbnede op for kampen. Få minutter slog Daniel Christensen et indlæg i bagrummet, hvor Mate Vatsadze dukkede, brugte hovedet og udlignede.

Med fem minutter tilbage af halvlegen var det lige ved og næsten for AGF. Kim Aabech lagde bolden i bagrummet, hvor Elmar Bjarnason fik den under kontrol og lagde den tilrette for Mate Vatsadze der resolut afsluttede på mål hvor sønderjyderes målmand Skender, fik vippet bolden over overliggeren.

SønderjyskE startede med at være farligst efter pausen, hvor Steffen Rasmussen måtte helt ned til det ene hjørne for at redde bolden. Der kom først for alvor liv i AGF da Ahmed Yasin hamrede bolden på trekantssammenføjningen. I den anden ende blev træværket også testet. Først var det Jens Jønsson, som fik sendt bolden på egen overligger, kort efter skød Thomas Dalgaard på stolpen.

Med 20 minutter igen fik AGF’s nye serbiske offensiv spiller Aleksandar Cavric debut, da han afløste Ahmed Yasin. Han fik dog langt fra en drømmedebut. Jeppe Simonsen gjorde nemlig onde ved AGF, da han bragte SønderjyskE på 1-2 med fem minutter tilbage af kampen. 1-2 stod der også på måltavlen, da Dennis Mogensen fløjtede kampen af.

AGF’s næste kamp er i DBU Pokalen mod Silkeborg IF tirsdag 20:15 på Mascot Park.

Kampfakta

Resultat: 1 -2  (1-1)

Mål:

0-1: Thomas Dalgaard (25′)

1-1: Mate Vatsadze (29′)

1-2: Jeppe Simonsen (86′)

Advarsler:

SJE: Johan Absalonsen.

Startopstilling: Steffen Rasmussen – Dino Mikanovic(Davit Skhirtladze 90′), Josip Elez, Jens Jønsson, Daniel Christensen – Daniel A. Pedersen, Danny Olsen – Ahmed Yasin(Aleksandar Cavric 69′), Kim Aabech, Elmar Bjarnason – Mate Vatsadze(Morten Nordstrand 82′).

Tilskuertal: 6.734

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here