Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

På en lidt heldig scoring af Danny Olsen sikrede AGF sig en sejr over lokalrivalerne fra Silkeborg. Dermed er AGF videre i til 4. runde i DBU Pokalen, efter en kamp hvor mange reserver fik minutter i benene.

Det primære for cheftræner Morten Wieghorst i pokalkampen mod Silkeborg var at sikre avancement, men han brugte også kampen til at give spilletid til dem, der normalt ikke får så meget. Wieghorst havde til opgøret valgt at skifte ud på hele seks pladser, og det var også til at se på kvaliteten af spillet.

– Når du laver så mange ændringer, så er faren, at der mangler noget rytme og noget rygrad på holdet, og det var tydeligt for os. Vi kan også se, at da Kim (Aabech, red.) kommer ind, giver det os en lille smule mere tryghed. Han har spillet mange kampe, de andre er trygge ved ham, og de ved, at han er rolig med bolden og kan se pasningerne, sagde Wieghorst til AGF.dk efter kampen og fortsatte:

Læs også: Ny AGF’er: Jeg har potentiale til meget

– Det var vigtig spilletid for mange. Det var vigtigt, at Djamal var med fra start og spillede hele vejen igennem. Yasin blev træt igen tilsidst, men vi skal have ham op, så han kan holde til en hel kamp. Det var også vigtigt. Vores spillere er gode, og vi har en god trup. Der er selvfølgelig altid en fare med så mange nye spillere, men heldigvis gik det godt, og nu har vi vundet på begge fronter, sluttede AGF-træneren.

Læs også: Wieghorst giver debut til nyindkøb

Næste opgave for AGF er kampen mod formstærke FC Nordsjælland. Opgøret fløjtes i gang på Farum Park søndag kl. 18.00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here