IMG_4788

Efter otte kampe uden sejr på banen fik AGF endelig slukket sejrstørken, da FC Nordsjælland var på besøg søndag eftermiddag.

AGF skabte flere gode chancer i kampens indledning og formåede samtidigt at holde FC Nordsjælland væk fra de rigtig store chancer. Efter 23 minutter lykkedes det så for AGF. Stephan Petersen slog bolden ind i feltet, hvor Kim Aabech var løbet fri og sikkert scorede sit fjerde sæsonmål. FCN’s Bruninho kom frem til et par gode chancer på hovestød og forsøgte sig også med et lob men havde ikke heldet med sig.

Held havde Martin Vingaard heller ikke med et frispark fra egen banehalvdel, da Steffen Rasmussen var et stykke ude af sit mål. I stedet var det igen AGF, som fik nettet til at blafrei halvlegens døende minutter, da Mate Vatsadze gjorde det til 2-0. Assisten stod Aleksandar Cavric, der spillede fremragende, for.

AGF fik en skæv start på anden halvleg som blot var ét minut gammel, da Joshua John kom alene igennem  til Steffen Rasmussen, heldigvis for AGF blev der fløjtet for off side. De hvide fik dog hurtigt rystet den dårlige start af sig og forsatte takterne fra første halvleg. Mate Vatsadze forsøgte sig blandt andet med et saksespark, men han havde ikke ligeså meget held med sig, som Morten Nordstrand havde tidligere på sæsonen.

Efterhånden som halvlegen skred frem fik AGF mere plads at spille på, hvilket førte flere gode muligheder med sig. Samtidigt lukkede forsvaret godt ned  for den nordsjællandske offensiv, der dog bed fra sig med jævne mellemrum især mod slutningen.

Til takfaste og store klapsalver blev Aleksandar Cavric udskiftet med små ti minutter tilbage af kampen. Serberen var blandt holdets bedste og blev  kåret til kampens spiller af publikum denne søndag eftermiddag. Kim Aabech satte punktum for sejren med en scoring til 3-0 i overtiden.

Endelig vandt AGF igen og fik revanche for nederlaget i den seneste kamp mod holdet fra Farum.

Kampfakta

Resultat: 3-0 (2-0)

Mål:

1-0 Kim Aabech 23′ (Assist – Stephan Petersen)

2-0 Mate Vatsadze 45′ (Assist – Aleksandar Cavric)

3-0 Kim Aabech 90’+

Advarsel:

AGF: Kim Aabech(31′), Josip Elez(55′), Daniel A. Pedersen(81′).

Statsopstilling AGF: 

Steffen Rasmmussen – Dino Mikanovic(Alexander Juel Andersen 42′), Josip Elez, Dzhamaldin Khodzhaniiazov, Daniel Christensen – Daniel A. Pedersen, Jens Jønsson – Aleksandar Cavric(Ahmed Yasin 81′), Kim Aabech, Stephan Petersen – Mate Vatsadze(Jesper Lange 87′).

Tilskuertal: 6.662

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here