Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Alexandar Čavrić spillede en flot kamp mod FCN, men han stiller sig ikke tilfreds med en enkelt sejr og mener, at han fortsat skal blive bedre.

Efter en længere sejrstørke kom AGF endelig tilbage på sporet i 3-0-sejren over FCN. Men selv om Kim Aabech blev dobbelt målscorer var han ikke det store samtale emne efter kampen. Det var derimod den 21-årige serber Alexandar Čavrić, der spillede en brandkamp som han kronede med en assist.

Čavrić, der spillede på højrekanten fra kampens start, glædede sig naturligvis over holdets triumf, som betød meget, da det var hans første Superliga-sejr.

Læs også: Petersen: Det betyder meget at score det første mål

– Jeg føler mig godt tilpas på højrekanten, men det vigtigste for mig er, at jeg spiller, så om det bliver på en af kanterne eller i angrebet betyder ikke så meget. Jeg skal forsøge at være bedre i den næste kamp, for det er vigtigt for mig selv men også for holdet, at jeg lægger på hele tiden, udtalte han til Aarhus Stiftstidende efter kampen.

Om Čavrić har spillet sig ind blandt Morten Wieghorsts 11 foretrukne får vi at se, når AGF møder Hobro på udebane allerede på fredag kl. 18.

Læs også: Aabech: Vi har holdet til at spille Superliga

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here