Stephan Petersen

Stephan Petersen var igen at finde i startopstillingen efter en skadespause på omkring en måned. Han havde en fod med i det første mål, da han lagde et knivskarpt indlæg ind til Aabech. Kantspilleren var godt tilfreds med holdets præstation.

AGF gik i dagens opgør til pause med en 2-0 føring, hvilket ikke har været tilfældet i de andre kampe i sæsonen. Det hæfter Petersen sig også ved:

– Jeg synes, vi står rigtig godt på banen, og vi har en god følelse derinde. Nordsjælland er langt fra vores mål og har svært ved at spille sig til chancer. Så kommer vi rimelig hurtigt foran efter 20 minutter og kan gå til pause med en føring på 2-0. Det har vi ikke prøvet før i år, siger den 29-årige kantspiller til AGF.dk og fortsætter.

– Det betyder bare meget at score det første mål. Vi har i mange kampe i træk skullet jage, fordi vi er kommet bagud. Det er som om, vi i dag får en større tro på det, når vi først kommer foran. Det betyder, Nordsjælland skal længere frem på banen, hvilket giver mere plads til os, end vi plejer at få, når vi er bagud, udtaler Petersen, der også var tilfreds med at holde nullet.

Stephan Petersen har spillet 173 kampe og scoret 31 mål for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here