Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

I løbet af de næste dage vil klip med en række AGF-profiler på slap line blive lagt på DR Sportens hjemmeside i forbindelse med programmet ‘Fodboldmagasinet på Græs’. AGFFAN.dk kan nu løfte lidt af sløret for hvad AGF’erne er blevet udfordret med.

Som vi kunne skrive i går, har DR Sportens program ‘Fodboldmagasinet på Græs’ besøgt AGF-holdet på Fredensvang tidligere på ugen.

Martin Kampmann og Andreas Kraul er værter på programmet, og det er lykkedes AGFFAN.dk, at få dem til at røbe lidt af indholdet, der løbende vil blive lagt på DR Sportens hjemmeside de næste dage.

Læs også: Nyt DR-program om AGF

Blandt andet skal Kim Aabech forsøge at overgå Nicolai Jørgensen, Rasmus Festersen og Riza Durmisis score i jongleringsquizzen, hvor han skal svare på spørgsmål samtidig med, at han skal holde bolden i luften.

Kraul og Kampmann er også på besøg på Morten Wieghorsts trænerkontor for at tale taktik. Her vil Aabech og hans rolle på holdet være i fokus.

Læs også: Tre AGF’ere på Rundens Hold

Sidst men ikke mindst lover værterne “god lir med Staff og saksekongen Nordstrand”. Mon ikke det er et remake af Lars Windfelds mål på Lars Høgh og Morten Nordstrands saksespark fra 2-2-kampen i Parken, de hentyder til?

De forskellige optagelser vil løbende blive lagt på DR’s hjemmeside i løbet af de kommende dage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here