Foto: AGF.dk

Her til aften scorede han i DBU Pokalen for AGF, men sparsom spilletid i denne sæson gør, at Morten Nordstrand nok er fortid i klubben, når den sidste kamp i efteråret er spillet.

Meget tyder på, at det ikke bliver meget mere end et år, Morten Nordstrand kommer til at optræde i den hvide trøje. Angriberen, der gjorde sig bemærket tidligere på sæsonen med en saksesparksscoring mod FCK, har kontraktudløb til nytår. Ifølge hovedpersonen er han nok at finde i en anden klub til foråret.

-Min situation er højst sandsynlig, at jeg ikke er i AGF efter nytår. Det er sådan landet ligger. Jeg vil gerne spille mere, og det kan godt være, at jeg skal søge et andet sted hen for at komme til det. Der er ikke nogen dialog som sådan, siger Morten Nordstrand til DR.dk

Med scoringen i aftenens pokalkamp står Nordstrand noteret for 4 mål for AGF, siden han kom til klubben i december 2014. Det er blevet til 25 kampe indtil videre, men med blot 113 minutters spilletid i Superligaen, har han altså valgt, at karrieren nok kommer til at forsætte et andet sted. Om det bliver i Danmark eller i udlandet ved han ikke endnu.

Nordstrands kontrakt med AGF udløber ved udgangen af året.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here