Daniel A. Pedersen

Daniel A. Pedersen udgjorde igen en solid midterakse på AGF’s hold, da Sønderjyske mandag aften var på besøg på Ceres Park. Den nyankomne midtbanespiller har hurtigt fået en central rolle på holdet, hvor han rydder op og fordeler boldene centralt på banen.

Mandag aften lykkedes det dog ikke for hverken Daniel A. Pedersen eller resten af holdet at trænge igennem gæsternes solide betondefensiv.

– De stod langt tilbage på banen, og det var lidt svært at spille sig forbi en mur på ti mand. Vi var lige ved og næsten. Jeg kan ikke huske, at de har en eneste chance. På den anden side, viste vi godt, at vi ikke skulle smide det hele af sted på en gang. De skal kun bruge én fejl, det er det eneste de venter på. Vi skulle være koncentrerede bare de havde et indkast ved midten, så vi kan leve med ét point, selv om vi selvfølgelig gik efter sejren, sagde Daniel A. Pedersen efter kampen.

– Det vigtigste er, at vi bliver ved med at lægge afstand til bunden. Vi kan sagtens bruge et point. Det er ærgerligt, at vi ikke får tre, men sådan er det. Sønderjyske ville ikke så meget. Vi var solide og koncentrerede, og det eneste der manglede var, at vi får scoret et mål, sagde han.

AGF er med det ene point på en foreløbig ottendeplads i Superligaen. Næste kamp er fredag i Randers.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here