Morten_Wieghorst_AGF--2
Gæsterne fra Sønderjyske var gode til at trække tempoet ud af kampen, da de mandag aften spillede 0-0 mod AGF på Ceres Park, men det irriterede AGF-træner Morten Wieghorst, at Sønderjyske fik lov til det af dommerne.

AGF-træneren var godt tilfreds med det ene point efter kampen, men han ærgrede sig over gæsternes bevidste tidstrækkeri.

– Jeg synes ikke, at det er i orden at tage så langt tid om hver enkelt dødboldsituation og omvendt, at vi ikke får lov at sætte spillet hurtigt i gang af dommerne, sagde han efter kampen.

Sidst i kampen var en kontroversiel episode, hvor gæsternes Marc Pedersen fald om på banen og efter længere tids forhandling med dommeren måtte hjælpes fra banen. Men i samme øjeblik Pedersen krydsede sidelinjen forsvandt smerte og bekymring som dug for solen, og han satte i en rask spurt ned mod sidelinjen, så han kunne komme på banen igen.

– Jeg vil ikke kommentere på enkelte situationer, men jeg synes, at det er skidt for sporten, og vi bør tage diskussionen. Dommerne dømmer efter nogle regler, som man måske skulle se nærmere på. Hvis vi ikke gør noget, så bliver det i fremtiden sådan nogle kampe, hvor der er stop i spillet hele tiden. Måske er det bare mig, men jeg synes, at det ville være ærgerligt for sporten, sagde Morten Wieghorst efter kampen.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here