Jacob Nielsen

AGF-direktør Jacob Nielsen var på ingen måde tilfreds med SønderjyskEs Marc Pedersens opførsel i slutminutterne af 0-0-kampen, men glædede sig, noget sarkastisk, over at, baglinjen på Ceres Park må have healende evner.

Det var en noget tam affære at overvære mandagens kamp mellem AGF og SønderjyskE. Mod slutningen af kampen kom der dog gang i publikum og AGF-bænken, da gæsternes Marc Pedersen gik i græsset, hvor han blev liggende så længe, at en båre blev bragt ind. På mirakuløs vis var båren dog ikke nødvendig alligevel, og Pedersen kunne sprinte op til midterlinjen for at komme tilbage på banen.

Pedersen havde således held med at trække tiden i en kamp, hvor AGF sad på langt det meste, og SønderjyskE havde mere end svært ved at skabe noget fremad banen. Og det var netop SønderjyskE-spillerens usportslige intention, der fik AGF-direktør Jacob Nielsen op i det røde felt.

– Marc Pedersen bringer spillet i miskredit. Der må være en grænse for, hvor meget man kan trække tiden. Næste gang er det jo det samme. Det er dommernes ansvar. Jeg har respekt for, at Sønderjyske spiller med de midler, de har. Det er helt fair. De har deres stil, vi har vores, sagde Jacob Nielsen efterfølgende til Jyllands-Posten.

Læs også: Wieghorst: Utilfreds med lange spilstop

– Vi har en baglinje, der kan heale. Det skal vi have set nærmere på. Den kan lave mirakler. Tidligere i AGF har der været snak om onde ånder, der skulle uddrives. Nu har vi da fået gode ånder, der kan hele en ankel, så snart man kommer hen over kridtstregen, fortsatte han.

Jacob Nielsen var efter kampen hurtig til at få fat i Marc Pedersen, som han kender fra deres fælles tid i Randers FC. I sin ophidselse fik han sagt, at han ville indberette SønderjyskE-spilleren. En udmelding han efterfølgende trak i land.

Hovedpersonen selv var ikke ligefrem afvisende, da han efter kampen blev direkte spurgt, om hans intention var at trække tiden.

– Altså…vi var pressede. Vi spillede en dårlig kamp. Vi skulle have tiden til at gå, vi skulle have ham til at fløjte af. Så al den tid, vi kunne tage i dag, det var fint, sagde Marc Pedersen.

Læs også: Daniel A.: Sønderjyske ville intet

Sidst AGF havde besøg af SønderjyskE i Aarhus, var det cheftræner Morten Wieghorst, der var oppe at køre efter kampen, efter en sen SønderjyskE-scoring. Mandag aften var han mere lavmælt, og hans budskab var, at folk må drage deres egne konklusioner.

AGF spiller allerede igen på fredag, hvor holdet skal på besøg i Randers. Kampen spilles kl. 20.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here