AGF Fans Sjælland
Samlet For Aarhus har arrangeret en togtur til Randers. Turen har 175 tilmeldte på Facebook, og forhåbentligt tager endnu flere den korte tur på fredag og bakker holdet op.

På eventet skriver SFA:

Som nævnt tidligere står vi overfor en af de mere populære ture, når vi den 6. november skal en tur til Randers. Det hele flasker sig til at blive en legendarisk tur. Ikke nok med at det er fredag, så er det også en sen kamp, hvilket betyder, at det bliver en togtur denne gang!

Vi skal møde en ligegyldig fusionsklub som jubler mere over vores nederlag end deres egne sejre, og for tiden går det rimelig dårligt på banen. Derfor er det vigtigt, at der bliver holdt fokus på tribunen, så gutterne får den maksimale støtte, og vi samtidig kan vise provins-tosserne fra Randers, hvem der reagerer i Østjylland.

Turen falder som sagt sammen med J-dag, så tag alle dine venner med og fejr J-dag i selskab med hundrevis af andre AGF fans! Der vil desværre ikke være barbesøg i Randers, men til gengæld er der god tid til at få fyldt depoterne op i Århus inden afgang.

AFGANG FRA AARHUS: 18.20
ANKOMST TIL RANDERS: 18.55

RETUR: 23.14
ANKOMST TIL AARHUS: 23.50
PRIS: 100 kr. (betales kontant i toget til fodboldguiderne)

OBS: Billet til kampen er IKKE inkluderet i prisen. Derudover skal man ikke melde sig til denne her tur ved at skrive i indbakken, da det er med tog. Man trykker bare “deltager”, møder op og betaler i toget.

https://www.facebook.com/events/687047698063665/Vi rammer snart 160 tilmeldte til den her legendariske dag, få…

Posted by Samlet for Aarhus on Tuesday, November 3, 2015

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here