Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Det har været tyndt med mål for AGFs vedkommende på det seneste, og i flere af kampene har holdet haft vanskelligt ved at spille sig frem til chancerne. Cheftræneren vil have flere spillere til at bidrage offensivt.

Kim Aabech er ofte manden, som skal toppe, hvis AGF-holdet skal spille godt og cheftræner Morten Wieghorst erkender, at Kim Aabech er en vigtig spiller, men han understreger, at offensiven er mere end ham.

– Kim Aabech er vigtig for vores hold. Det har han været i mange kampe. Og i nogle kampe har vi manglet ham. Men man kan ikke sige, at vi skal have Kim Aabech med, hvis vi vil skabe chancer, for hvad sker der så, hvis modstanderne er en lille smule smarte og tager ham ud af spillet?, siger Morten Wieghorst til stiften.dk og fortsætter:

– Der skal vi have nogle andre, der træder til og udnytter den plads, som det så skaber. Det tager tid at få det spillet ind. Han betyder meget. Det gjorde han i sidste sæson. Og det gør han også i denne sæson. Men vores offensiv er mere end ham.

Morten Wieghorst savner altså flere spillere, som tager ansvar på den sidste tredjedel af banen, så målscoring ikke kun er pålagt Kim Aabech og Mate Vatsadze:

– Jo, jo, det har jeg hele tiden sagt. Jeg vil gerne have, at de centrale midtbanespillere laver flere mål. Det samme gør sig gældende for vores kantspillere. Det skal komme fra flere spillere.

AGF besøger i aften Randers FC, hvor det altså skal blive spændende at se, om holdet er i stand til at score flere mål end de blot 6 det er blevet til i de seneste 8 Superligakampe. Der er kampstart på BioNutria Park kl. 20:30. Du kan læse en optakt til kampen her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here