Davit Skhirtladze

Både Morten Nordstrand og Davit Skhirtladze har kontraktudløb ved årsskiftet. De to spillere er blevet enige med AGF om ikke at forlænge aftalerne med klubben, og derfor stopper de to spillere i AGF ved udgangen af året.

Det har været den begrænsede med spilletid for de to spillere, der har været afgørende for den fælles beslutning. Det fortæller sportschef Jens Andersson til agf.dk:

– Spilletiden for både Morten og Davit har i det seneste halve år været begrænset, og derfor er vi i fællesskab blevet enige om, at de har brug for nye udfordringer, når deres kontrakt udløber. Morten har spillet på højeste niveau i mange år, og han skal være i en klub, hvor han kan spille fast. Davit har stadigvæk et potentiale, der skal foldes ud. Han har efterhånden været i AGF i en del år, og han skal finde et miljø, hvor han kan tage det næste skridt i sin udvikling.

Der resterer stadigvæk 3 kampe i efteråret, og cheftræner Morten Wieghorst understreger, at de to spillere stadigvæk indgår i planerne:

– Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at vi har tre kampe endnu, og her vil Morten og Davit stadigvæk indgå i vores planer. Deres tid i AGF er med andre ord endnu ikke helt afsluttet, men når den tid kommer, vil vi gerne takke dem for indsatsen, siger Morten Wieghorst.

Morten Nordstrand har spillet i AGF i et år efter han underskrev kontrakten med klubben i december 2014. Det er i alt blevet til 27 kampe og 4 mål i den hvide trøje.

Davit Skhirtladze kom til AGF som U19-spiller i 2011, men blev hurtigt rykket op i førsteholdstruppen. Georgieren har spillet 83 kampe og scoret 8 mål.

AGFFAN.dk ønsker begge spillere god vind og held og lykke i deres videre færd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here