AGF + logo (diverse)

AGF’s unge talenter fra U15 sikrede sig lørdag førstepladsen i en stærkt besat efterårspulje. Selvom det kun blev 1-1 i Hjørring, var det alligevel nok til at slutte øverst i tabellen – foran bl.a. AaB, Herning Fremad og Randers Freja.

I løbet af sæsonens 14 kampe, med en målscorer på 43 – 17, er det lykkedes at hente 35 point. Cheftræner for U15, Morten Mølkjær, er naturligvis glad for puljesejren og roser kollektivet og den brede trup:

– Vi har en bred trup, og alle har budt ind, når de har fået muligheden. Uanset hvem vi har bragt i spil, har de gjort deres maksimale. Vi har dygtige spillere i både offensiven og defensiven. På nær den ene af kampene mod AaB har vi kun lukket ganske få mål ind, og vi har selv scoret mange mål. Vi har et stærkt kollektiv med dygtige spillere på samtlige positioner, forklarer Morten Mølkjær til agf.dk.

AGF roser samarbejdsklubberne for at uddanne spillerne godt i de helt unge år og tilskriver dem en del af æren for det flotte efterår. Efterårsmesterskabet blev desuden fejret med fællesspisning og landskamp på storskærm, som var blevet planlagt og arrangeret af forældrene.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here