Davit Skhirtladze

Det blev tidligere på måneden meldt ud at Davit Skhirtladze ikke ville få forlænget sin kontrakt med AGF ved årsskiftet. Nu har georgieren fundet sin nye klub.

Davit Skhirtladze fik debut for AGF i august 2011, men nu lakker det mod enden i det aarhusianske for den teknisk stærke georgier i Aarhus. Hans kontrakt med AGF udløber til nytår og bliver ikke forlænget. Derfor har Skhirtladze været på udkig efter en ny klub, og det er nu officielt, at han forsætter i Silkeborg IF.

– Jeg er meget glad for at skrive kontrakt med SIF. Det er et godt skridt videre i karrieren for mig. Der er gode forhold i Silkeborg og det er en klub med traditioner. Det er det helt rigtige for mig, og jeg er her for at gøre mit bedst og hjælpe SIF, siger Davit Skhirtladze Silkeborgs hjemmeside.

Valget er blandt andet faldet på Silkeborg på grund af cheftræner Peter Sørensen, det gav Skhirtladze chancen, da Sørensen var cheftræner i AGF.

Med to mulige kampe tilbage før skiftet har Skhirtladze spillet 83 kampe for AGF og scoret 9 mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here