Morten_Wieghorst_AGF--2

I en pressemeddelelse lørdag meddeler AGF at samarbejdet med Morten Wieghorst stopper dags dato.

Den korte pressemeddelelse begrunder Jens Andersson fyringen således:

– Desværre har vi måttet konstatere, at vores resultater de seneste måneder ikke har levet op til forventningerne, og vi har ikke tillid til, at Morten Wieghorst er den rette cheftræner til at føre holdet videre. Vi har derfor efter nøje overvejelser besluttet, at der skal nye kræfter til for at indfri vores sportslige målsætninger på både kort og lang sigt. Vi forventer inden længe at kunne offentliggøre navnet på vores nye cheftræner, der fra årsskiftet skal stå i spidsen for AGF i Alka Superligaen.

Udover ophævelsen af samarbejdet med Morten Wieghorst er assistenttræner Bent Christensen også blevet opsagt. AGF vil gerne takke Morten Wieghorst og Bent Christensen for den indsats, de har ydet for klubben, og ønske dem al mulig held og lykke fremover, skriver klubben.

1 KOMMENTAR

  1. man skulle heller have fyret den svenske tosse, men vi tager bare en tur mere i 1.division, det er jo det der plejer at ske. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here